Fremgangsmetode

Udskriv
Kom hyldeblomstsaften i en gryde sammen med vaniljekorn og citronskal. Kog saften op, tag gryden af varmen og lad den stå i ca. 10 min., så hyldeblomstsaften trækker smag af vanilje og citronskal. Udblød husblassen i koldt vand. Kom den udblødte husblas i den lune hyldeblomstlage og rør godt rundt. Pisk fløden til et let skum. Vend forsigtigt flødeskummet sammen med den let afkølede hyldeblomstlage - vend godt rundt. Kom hyldeblomstmoussen i en stor skål eller 10 portionsskåle. Lad hyldeblomstmoussen stå i køleskabet i 2-3 timer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10130 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 57 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.