Fremgangsmetode

Udskriv

Kørvelmousseline

Pisk æggeblommer, eddike, vand og salt sammen over vandbad, til det begynder at blive cremet, og du kan trække "streger" i skummet. Pisk det smeltede smør i æggene i en tynd stråle, mens du pisker, til alt smørret er indarbejdet, og saucen er fed og glat. Tilsæt hakket kørvel og peber. Smag evt. til med lidt mere salt og eddike.
Skræl og knæk den nederste træede del af de hvide asparges. Kog aspargesene i letsaltet vand tilsat lidt sukker i 2-3 min. Kom aspargesene direkte over i koldt vand, så de holder deres farve og friskhed, og hiv dem op igen med det samme, så de ikke mister for meget varme. Læg dem kort til afdrypning på et rent klæde.
Pisk fløden til et let skum, og vend den i mousselinen lige inden serveringen – det gør mousselinen let, luftig og cremet. Server de lune asparges med kørvelmousseline og godt brød til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 70 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kørvelmousseline

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.