Fremgangsmetode

Udskriv
Skrub eller skræl rodfrugterne og del dem i mindre ensartede stykker. Smelt smørret med hvidløg og bland ansjoserne i. Vend rodfrugterne med ansjossmørret og drys med salt og peber. Bag dem til rodfrugterne er møre, men stadig har bid.
Vend rodfrugterne med persilleblade og top med ristet rugbrød lige inden servering.

Bagetid

ca. 20 min ved 160°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 52 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 34 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.