Fremgangsmetode

Udskriv
Blancher valnødderne i kogende vand. Skræl blodappelsinerne (gem skrællen fra én af appelsinerne) og skær dem i grove tern. Skær skrællen i grove strimler.
Bring sukker, vand og honning i kog - og kog det ind til en tyk lage. Bland lagen med valnødder, appelsintern og strimler af skræl og lad det trække i 3 døgn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 68 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.