Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk æggehviderne let stive. Bland florsukker, Arla Protino® valleproteinpulver og vaniljesukker sammen og pisk det i æggehviderne. Pisk det godt sammen i ca. 2 min. Pisk fløden til et fast skum og vend det i æggehvideblandingen. Vend jordbær i og smag til. Hæld isblandingen i en form (ca. 2 liter). Dæk den til og frys isen i blæstfryser.

Tip

Du kan også smage til med fx knust daim, knuste kaffebønner eller kokosmel eller lad fantasien få frit spil.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 1054 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 30 %
Fedt: 58 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.