Fremgangsmetode

Udskriv
Kom fløde op i en skål, tilsæt citronskal og lakridspulver og pisk den til let skum. Læg bagepapir på en bageplade og sæt med en ske 10 "klatter" lakridsfløde på pladen. Frys flødeklatterne i ca. 30 min., så de bare lige sætter sig og bliver letfrosne.
Fordel hindbær i 10 små skåle eller dybe tallerkener og læg en frossen lakridsfløde på toppen. Server som en lille dessert eller eftermiddagssnack.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 85 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.