Fremgangsmetode

Udskriv
Bland havregryn, fuldkornshvedemel, majsstivelse og bagepulver i en stor skål og smuldr smørret heri. Tilsæt fraiche, peanuts og æble og ælt hurtigt dejen sammen. Jo mindre dejen æltes jo mere lækre og lette bliver de færdige scones. Lad dejen hvile 20-30 min.
Rul dejen ud til en firkant (ca. 20 x 20 cm) og 1½ cm tyk. Skær dejen ud i 12 firkanter og sæt på en plade med bagepapir. Pensl med æg og drys evt. med sukker, nødder, kanel efter smag - eller bag dem uden drys og server i stedet med marmelade eller honning. Bag dem til de er gyldne og server dem lune.

Bagetid

15-16 min. ved 225°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6060 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.9 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.