Fremgangsmetode

Udskriv
Skær kyllingeleveren i små stykker og drys salt henover. Steg den i lidt af smørret i ca. 3 min ved høj varme. Tilsæt løgene og steg i ca. 2 min. ved jævn varme. Tilsæt cognac og peber og steg i yderligere ca. 2 min. Tag panden af varmen og lad blandingen køle lidt af.
Hæld den stegte lever i en blender og blend i ca. 1 min. Tilsæt smørret lidt efter lidt, mens blenderen kører, og blend til blandingen er helt glat. Smag til. Fold en lang smal form af bagepapir (ca. 6 x 30 cm) eller beklæd en fast form af plastik eller metal med husholdningsfilm og hæld kyllingeleverpostejen heri. Stil den på køl i min. 4 timer.
Skær kyllingeleverpostejen i 36 skiver og læg dem på rugkiks. Anret på fad og pynt med appelsinfileter, granatæblekerner og ærteskud.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 5.6 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 14 %
Fedt: 73 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.