Fremgangsmetode

Udskriv
Rør fløde, yoghurt, eddike, honning, salt og peber godt sammen.Smag til.
Bland æbler, græskar, gulerod, abrikoser og karse - tag lidt fra til pynt. Vend grøntsagerne i dressingen. Anret salsaen i en skål og pynt med rå grøntsager og karse.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4501 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.