Fremgangsmetode

Udskriv
Kog gulerødder og bronzefennikel møre i en gryde med vand i ca. ½ time. Afkøl dem let. Blend gulerødder og bronzefennikel i en foodprocessor eller blender.
Tilsæt fløde, smør, eddike, honning, salt og peber, og kør det hele til en fin puré. Da sødmen i gulerødder skifter alt efter sæsonen, er det vigtigt at smage puréen til. Server puréen med masser af hakket merian på toppen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5610 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.