Fremgangsmetode

Udskriv
Flæk forårsløgene på langs og læg dem på en rist. Bag/brænd forårsløg i ovnen til de er sorte og brændte. Tag forårsløgene ud af ovnen og lad dem køle af. Knus løgene igennem en sigte eller i en blender til et fint pulver.
Rør friskost og fløde sammen til en cremet konsistens.
Bring en stor gryde med vand og salt i kog og kog aspargesene i 1-2 min. alt efter tykkelse. Tag aspargesene op af gryden og kom dem direkte over i koldt vand, så kogningen stopper med det samme. Anret asparges på et fad, kom friskost på toppen og drys med brændt løg, blomster, salt og peber. Server straks med godt brød, knækbrød eller ristet rugbrød til.

Bagetid

20-25 min. ved 250°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 78 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.