Fremgangsmetode

Udskriv
Vend æble, eddike og honning godt sammen. Hak grønkålsbladende fint. Pisk fløden meget let og bland den med hytteost, tyttebærsyltetøj, salt og peber Vend æbler, grønkål og dressingen godt sammen. Smag til.

Ristede græskarkerner

Smelt smørret på en pande og rist græskarkernerne i ca. 3 min. til de bliver let gyldne. Drys med havsalt og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Anret grønkålssalaten i et stort fad og drys med græskarkerner og tyttebær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6800 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ristede græskarkerner

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.