Fremgangsmetode

Udskriv
Opvarm smør og mælk i en gryde. Tilsæt den snittede grønkål lige før mælken kommer i kog og skru ned for varmen. Lad kålen simre i ca. 10 min. til den er helt mør. Blend det hele i en foodprocessor til en ensartet blanding (der må gerne stadig være stykker af grønkålen) og lad det køle af i en skål.
Pisk æg, natron, bagepulver, salt og krydderier i den afkølede kålmasse. Bland melet i dejen og til sidst osteternene. Smør muffinformene med lidt fedtstof og fyld formene ⅔ med dej. Drys fintrevet digekrone på toppen og bag grønkålsmuffins til de er gyldne. Tjek med et træspyd eller spidsen af en kniv om de er færdigbagte.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9140 kJ

Energifordeling:

Fiber: 33.3 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 37 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.