Fremgangsmetode

Udskriv
Rør fløde, eddike og salt let sammen. Lad det trække ca. 5 min til flødeskummet tykner. Skræl stilken på grønkålen med en tyndskræller. Vend grønkålsbladene rundt i flødeskum og anret dem på en tallerken. Drys med salt og pynt med syltede hyldeblomster.

Hyldeblomsteddike

Pluk og rens de udsprungne hyldeblomstskærme. Kom den i et glas eller i en vakuumpose. Hæld en god æbleeddike over og lad dem trække i min. 1 mdr. og gerne op til 1 år. Eddiken får en suveræn smag af hyldeblomst og blomsterne er meget dekorative.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12.4 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 6 %
Fedt: 90 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hyldeblomsteddike

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.