Fremgangsmetode

Udskriv
Blancher porrerne i kogende vand. Lad dem dryppe godt af. Drys med salt.

Sprøde ostechips

Høvl osten i flager og bag dem i ovnen - til de er gyldne.

Eschabechekrydret flødedressing

Pisk fløde, løg og de øvrige ingredienser sammen.
Anret porrer og peberfrugter lagvis i et fad. Hæld den escabechekrydrede dressing over og top med de sprøde ostechips.

Bagetid

8-10 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6050 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 65 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sprøde ostechips

Escabechekrydret flødedressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.