Fremgangsmetode

Udskriv
Yoghurtmarineret kylling: Rør yoghurt, limeskal, limesaft, garam masala, salt og peber godt sammen. Vend kyllingen i marinaden og mariner i mindst 3 timer, men gerne længere. Tag kyllingefileterne op af marinaden og steg dem i ovnen i ca. 15 min. ved 200°. Afkøl og skær kødet i tynde skiver.
Vaskede ostekorn: Kom hytteosten i en skål med koldt vand. Skyl osten i rent vand 2-3 gange til vandet er klart. Lad ostekornene dryppe af i en sigte.
Grillet grønkål: Grill grønkålen direkte under grill, fx i en salamander ca. 1 min. eller til kålen falder sammen og bliver lysegrøn.
Vend grønkål, ostekorn, pære og de øvrige ingredienser sammen. Anret salaten med kylling og drys med figner, ristede hasselnøddekerner og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11150 kJ

Energifordeling:

Fiber: 65.6 g
Protein: 42 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 19 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Yoghurtmarineret kylling

Grillet grønkål

Vaskede ostekorn

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.