Fremgangsmetode

Udskriv
Skræl agurkerne og skær enderne af. Flæk dem på langs og kom dem i et fad og vend dem med lidt olivenolie. Varm en grillpande op, så den er meget varm og læg agurkerne på med skærefladen nedad. Grill agurkerne i ca. 2-3 min. indtil de får et flot grillmønster og bliver lidt bløde, det er dog vigtigt, af de stadig har bid. Tag agurkerne af panden og læg dem tilbage i fadet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom fløde i en gryde og reducer til det halve. Smag fløden til med citronsaft og -skal, salt og friskkværnet peber og masser af hakket dild.
Skær agurkerne ud i mindre stykker og vend dem i dildfløden. Pynt med dild. Server de grillede agurker til saltet laks eller stegt eller grillet fisk.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6570 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.6 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 12 %
Fedt: 82 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.