Fremgangsmetode

Udskriv
Langtidssteg grisen til kødet er helt mørt og saftigt. Lad kødet køle lidt eller tilbered det dagen før og server koldt røget kød til majsen. Fjern sværen og skær kødet i tynde skiver. Læg majsene i koldt vand et par timer før de skal grilles, så brænder bladene ikke så nemt over kullene.
Vend fennikel og salt sammen og ælt det godt igennem, så saltet lige knækker fibrene lidt i grøntsagen. Kom fennikel i et dørslag og lad det stå i mindst 15 min. eller natten over. Bland drænet fennikel, fraiche og krondild sammen til en tzatziki. Smag til.
Grill majskolberne 20-30 min. Vend dem ofte undervejs. Server majskolberne hele, så gæsten selv pakker dem ud - alternativt pil bladene af majskolberne og skær dem ud i ”møllehjul”. Anret på et stort fad og pynt med krondildkviste. Server kødet i tynde skiver på et stort fad med toppe af fennikeltzatziki.

Tip

Server evt. med groft brød, nye kartofler eller en god grøntsagssuppe.

Stegetid

3-4 timer ved 130°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14570 kJ

Energifordeling:

Fiber: 62 g
Protein: 22 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 42 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.