Fremgangsmetode

Udskriv

Gravad laks

Del laksen i 2 stykker. Knus spidskommen, sukker og salt, fx i en morter. Fordel krydderiblandingen og dild på laksestykkerne og kom dem i en frysepose. Læg laksen i køleskabet ca. 24 timer. Vend posen et par gange undervejs.
Dup laksestykkerne fri for overskydende krydderiblanding og dild. Skær laksen i meget tynde skiver og server.

Dildressing

Vend cremefraiche og dilddressing let sammen. Server sammen med laksen.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4880 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.1 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 53 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dilddressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.