Fremgangsmetode

Udskriv
Fjern de yderste, grove blade fra spidskålene. Del kålene i ca. 12 både og fjern stokken. Lad en pande blive godt varm. Steg spidskålene ved kraftig varme - ca. 1 min. på hver side. Kålene skal blive let brændte. Fordel spidskålene på en plade med bagepapir. Pensl med olivenolie og drys med salt, peber og finthakket salvie. Skær osten i 6 skiver - og del dem i 2 trekanter. Læg en skive ost på hvert spidskål. Bag dem i ovnen til spidskålene er al dente og osten er gylden.
Kom olie og eddike i en skål og rør det godt sammen. Vend æbletern i blandingen. Anret spidskålene i et fad - og fordel æbletern og salvie på toppen. Server de lune spidskål straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 190° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2100 kJ

Energifordeling:

Fiber: 23 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 33 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.