Fremgangsmetode

Udskriv

Ovnbagte fennikler

Halver fenniklerne og fjern det nederste stykke rod med et lille indsnit. Smør en gastrobakke med smørret og læg de halve fennikler i bakken med den flade side nedad. Hæld vandet ved og dæk gastrobakken med bagepapir og alufolie. Bag fenniklerne i ovnen. Sæt temperaturen op og fjern papir og folie. Vend fenniklerne og fordel osten på dem. Gratiner til osten er gylden.

Cremet bulgur

Kog bulguren efter anvisning på emballagen.
Kog flødefraiche og vand op i en gryde. Tilsæt den kogte bulgur og grønne bønner og vend rundt. Tilsæt ost, dild, citronsaft og -skal, salt og peber. Smag til, pynt med dild og server med de gratinerede fennikler.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 150°.

Gratinering

Ca. 5 min. ved 250°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 18190 kJ

Energifordeling:

Fiber: 76.7 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 52 %
Fedt: 31 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ovnbagte fennikler

Cremet bulgur

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.