Fremgangsmetode

Udskriv
Kog porrerne i saltet vand i ca. 10 min., til de er møre og stadig har bid. Dræn vandet fra og lad porrerne tørre godt i hulbakker.
Kog mælk op med salt, peber og muskatnød. Jævn mælken med maizena og lad den koge nogle minutter til en ret tyk mælkesovs. Tilsæt til sidst fløden. Således bevares den friske flødesmag.
Kom brødkrumme, ost, rosmarin, hvidløg og chili i en foodprocessor og kør det til en ensartet rasp. Skær porrerne i passende stykker (5-7 cm) og anret dem i smurte ovnfaste fade. Dæk porrerne med den hvide sovs. Fordel rosmarinraspen herpå i et jævnt lag. Bag porrerne i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Bagetid

Ca. 30 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5830 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.