Fremgangsmetode

Udskriv

Hokkaidospread

Kog græskartern i ca. 20 min. til de er møre. Blend græskartern med smør, hvidløg og smag til salt og peber. Puréen fyldes i en sprøjtepose og holdes lun.
Steg baconskiverne i ovnen til de er gyldne og sprøde.
Rist sandwichbrødene sprøde i ovnen og lad dem køle lidt af.
Smør sandwichbrødene med hokkaidospreadog læg dem sammen med salat, syltet græskar, blå ost og bacon. Server straks.

Bagetid

15-20 min. ved 190°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 56 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hokkaidospread

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.