Fremgangsmetode

Udskriv
Pisk sukker og olie luftigt. Tilsæt æggene i et af gangen - og pisk godt. Bland mel, kanel, ingefær, salt og natron og sigt det i dejen. Tilsæt græskar, hakkede valnødder og græskarkerner. Fyld dejen i små muffinsforme og bag dem i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Orange flødeskum

Pisk fløden til et luftigt skum. Knus havtornbærrene med et piskeris i en skål. Vend flødeskum, græskar og flormelis i havtornene. Pynt muffins med orange flødeskum. Server straks.

Bagetid

20-30 min. ved 175°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13480 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 54 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Orange flødeskum

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.