Fremgangsmetode

Udskriv
Blancher sennepsfrøene i kogende vand og lad dem dryppe godt af.
Kom sennepsfrøene i en gryde sammen med græskar, kvæde og de øvrige ingredienser. Kog chutneyen ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tag låget af gryden og kog chutneyen i yderligere ca. ½ time eller til væden er kogt næsten væk - rør af og til. Smag til. Lad chutneyen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 96 %
Fedt: 1 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.