Fremgangsmetode

Udskriv

Gnocchi

Kom alle ingredienserne i en skål og ælt dem godt sammen til en ensartet dej. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 2. Rul hver portion ud til aflange plader (ca. 20 x 40 cm) og del pladerne på langs. Rul dejpladerne til små tynde ruller - fra den brede side (ca. 2 cm i diameter). Skær rullerne i ca. 1 cm tykke gnocchistykker.
Bring vand og salt i kog i en stor gryde og tilsæt ⅓ af gnocchierne. Kog dem i ca. 2 min. - de er færdige, når de stiger op til overfladen. Tag gnocchierne op med en hulske - og læg dem på en tallerken. Fortsæt med resten af gnocchierne. Tag ½ liter af kogevandet fra.

Butternut squash sauce

Lad en sauterpande blive godt varm og svits butternut, løg, pancetta, chili, rosmarin og hvidløg i ca. 10 min ved jævn til kraftig varme. Rør af og til. Tilsæt hvidvin, salt og peber og lad det koge ved svag varme i ca. 5 min. ved svag varme. Tilsæt gnocchierne og ca. 3 dl af kogevandet - og lad det koge, stadig ved svag varme, i ca. 3 min. Tilsæt evt. mere kogevand - retten skal være let flydende. Tilsæt ost og persille og vend det godt rundt. Smag til. Kom retten i et fad og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.4 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 41 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Gnocchi

Butternut squash sauce

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.