Fremgangsmetode

Udskriv

Ærtedip

Blend ærter og friskhakket mynte til en jævn blandingen. Bestem selv om den skal være grov eller fin. Tilsæt fløde, citronskal, salt og rigeligt friskkværnet peber. Blend hurtigt sammen og smag til.
Skræl evt. glaskålen og skær den i tykke stave. Server glaskålen med ærtedip.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3770 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 59 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 23 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ærtedip

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.