Fremgangsmetode

Udskriv
Rist nødderne i en tør varm stegepande. Kog fløden op og tag den af varmen. Tilsæt chokolade og salt og rør til chokoladen er smeltet. Vend nødderne i chokoladen (gem lidt til pynt) og bred den ud på et stykke bagepapir. Drys de sidste nødder over og lad ganachen stivne. Skær den i mindre stykker og opbevar på køl til servering.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11440 kJ

Energifordeling:

Fiber: 19.2 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 66 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.