Fremgangsmetode

Udskriv
Skær et låg af tomaterne og grav tomatfyldet ud med en teske (gem fyldet til suppe, sauce el.lign.).
Sauter bladselleri, løg og hvidløg ganske kort tid i olivenolie. Tag det af varmen og bland med kogte korn, fløde, gedeost, hakkede krydderurter, salt og peber. Smag til og kom fyldet i tomaterne. Kom tomaterne i et smurt, ovnfast fad og dryp dem med olivenolie. Bag tomaterne i ovnen til de er gyldne på toppen.
Server tomaterne varme eller kolde som selvstændig frokost/vegetarret eller som tilbehør til hovedmåltid.

Bagetid

15-20 min. ved 225°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12920 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 53 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.