Fremgangsmetode

Udskriv

Dag 1

Kom vand, A38®, gær, æble, smør, mel, rørsukker og groft salt i en røreskål. Rør det godt sammen i ca. 1 min med en dejkrog. Skru op på fuld hastighed og kør dejen i 10-12 min. eller til dejen samler sig. Tilsæt rosiner, abrikoser og hasselnøddekerner og kør i yderligere 1 min. Kom dejen i 2 halve gastronombakker med bagepapir. Lad dejen hæve tildækket på køl i 20-24 timer.

Dag 2

Lad dejen temperere på bordet i ca. 2 timer. Pensl forsigtigt brødet med A38®. ”Prik” brødet godt med fingrene og strø med rørsukker. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet køle af på en bagerist.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 16690 kJ

Energifordeling:

Fiber: 51 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 74 %
Fedt: 18 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pensling

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.