Fremgangsmetode

Udskriv

Kiksebund

Spænd et stykke bagepapir fast mellem ring og bund af en springform (ca. 22 cm i diameter). Bland smør og kiks godt sammen. Pres blandingen ud i formen - den skal også gå op af siderne (ca. 5 cm).

Cheesecake

Pisk imens ost, sukker, æg og vaniljekorn helt glat. Hæld blandingen på den bagte kiksebund og bag den i ovnen. Den skal være fast som budding, når du banker på springformen. Lad kagen hvile på en bagerist i ca. 10 min.

Cheesecake fortsat

Pisk imens cremefraiche og flormelis sammen og fordel det på kagen. Bag den i ovnen igen. Lad kagen køle af.

Passionsfrugt-coulis

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Flæk passionsfrugterne og tag ”frugtkødet” ud. Bland det sammen med passionsfrugtpuré og sukker i en lille tykbundet gryde. Bring det i kog og kog det ved svag varme i ca. 5 min. Tag gryden af varmen og tilsæt den udblødte husblas. Lad coulisén køle lidt af og fordel den på den bagte cheesecake. Stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 3 timer - gerne natten over.

Bagetid for kiksebund

Ca. 5 min. ved 160° - varmluft.

Bagetid for cheesecake

Ca. 40 min. ved 160° - varmluft.

Bagetid for cheesecake fortsat

Ca. 10 min. ved 160° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 29470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 48 g
Protein: 6 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 58 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kiksebund

Cheesecake

Cheesecake fortsat

Passionsfrugt-coulis

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.