Fremgangsmetode

Udskriv
Blend Apetina®, fraiche, yoghurt, brøndkarse, persille og sød sennep til en jævn konsistens. Vend rødløg, drueagurker og sennep i. Smag til med peber. Sæt på køl indtil serveirng.
Skær rugbrødet i stave og rist dem sprøde i ovnen. Server spreaden sammen med rugbrødsstave.

Ristning

Ca. 8 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 44.2 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 35 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.