Fremgangsmetode

Udskriv
Bag peberfrugt og chili i ovnen i ca. 12 min. ved 225°. Kom dem i en plastikpose i ca. 20 min. Afskal peberfrugt og chili - og fjern lameller og kerner. Hak 'kødet' fint.
Mos Apetina® sammen med fraiche og yoghurt og pres blandingen gennem en finmasket sigte. Vend peberfrugt, chili, farin, hvidløg, salt og peber i fraicheblandingen. Smag til.
Rist brødskiverne sprøde i ovnen og server straks sammen med fraichespread.

Ristning

Ca. 10 min. ved 180°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 9270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 20.5 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 36 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.