Fremgangsmetode

Udskriv

Sprød boghvede

Smelt sukker og kanel i vandet og bland boghveden heri. Hæld blandingen ud på en plade med bagepapir og bag det i ovnen. Boghveden skal være gylden og sprød og sukkeret let karamelliseret. Lad det køle af på en bagerist.

Skyrcreme

Rør skyr sammen med fløde.

Boghvedegrød

Skyl boghveden til grøden i kogende vand, så undgår du den "røde" farve i grøden. Kom boghvede og vand i en gryde og bring det i kog. Lad det koge i ca. 10 min. og tilsæt æbletern. Lad det koge videre ved jævn varme 35 min. - til æblerne koger ud men stadig med bid. Tag grøden af varmen og smag til med salt. Hvis æblerne er meget sure, kan det være nødvendigt at tilsætte lidt sukker. Server grøden varm eller kold i små skåle og top med skyrcreme og drys sprøde boghvedekerner.

Bagetid - sprød boghvede

30-45 min. ved 160°

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.8 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 9 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Sprød boghvede

Skyrcreme

Boghvedegrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.