Fremgangsmetode

Udskriv

Marengs

Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt af gangen. Sigt flormelis og vend det i blandingen. Sæt ca. 25 små toppe (á ca. 1 spsk) på en plade med bagepapir - brug gerne en sprøjtepose. Bag marengsene. Løft bagepapiret over på en rist og lad dem afkøle.

Skovbærcrumble

Bland sukker, hvedemel og mandelmel. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i blandingen. Fordel smuldredejen i et tyndt lag på en plade med bagepapir. Bag crumble-dejen midt i ovnen - vend rundt et par gange under bagningen. Lad blandingen køle helt af og bland med de frysetørrede hindbær.

Vaniljecreme

Pisk cremefraiche, flormelis og vaniljekorn luftigt med en håndmixer. Kom vaniljecremen i en sprøjtepose med en lille, rund tyl og læg den i køleskabet.
Fordel skovbærcrumble på 10 kolde tallerkener. Anret bær, vaniljecreme og knuste marengs herpå og pynt med rød skovsyre.

Tip

Desserten kan laves med en frossen skovbærblanding i stedet for friske bær. Kog 300 g skovbær op med 15 g sukker. Lad blandingen afkøle tildækket i køleskabet. Pynt evt. med et par friske bær.

Bagetid - marengs

Ca. 2 timer ved 100° - traditionel ovn.

Bagetid - skovbærcrumble

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10830 kJ

Energifordeling:

Fiber: 38.7 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 57 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marengs

Skovbærcrumble

Vaniljecreme

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.