Fremgangsmetode

Udskriv

Bønnepesto

Kom bønner, mandler, olie og salvie i en foodprocessor og blend til en ensartet blanding. Tilsæt salt og peber og smag til.
Vend squashskiver og peberfrugt i olie og vend det sammen med salt og peber. Tilbered grøntsagerne på grillen, på en grillpande eller ved høj temperatur i ovnen. De må gerne få meget farve, så de giver den grillede/bitre smag til den færdige sandwich.
Rist rugbrødsskiverne let i ovnen og fordel pestoen på alle skiverne. Læg de 10 sandwich sammen om de grillede squash, peberfrugt og en skive ost. Del evt. rugbrødsklapperne i trekanter med et spyd i hver.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 121.3 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 24 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.