Fremgangsmetode

Udskriv

Mandelsuppe

Udblød mandler og brød i koldt vand. Blend drænet mandler med bønner, salt og hvidløg til en ensartet masse. Tilsæt drænet brød og blend. Tilsæt olien i en tynd stråle, mens blenderen kører. Tilsæt vand og eddike og blend til suppen er glat og cremet. Tilsæt piskefløde - og smag suppen til. Stil suppen tildækket i køleskabet i mindst to timer.

Rugbrødstern

Rist rugbrødscroutonerne midt i ovnen, til de er sprøde - vend rundt i rugbrødet et par gange under ristningen.
Server den iskolde mandelsuppe i små dybe tallerkner og drys med grønne druer, agurk og rugbrødstern.

Tips

Suppen kan med fordel laves dagen før for en mere intens smag. Et lidt mere krydret fyld kan fx være semidried tomater, rød peberfrugt og purløg.

Ristning af rugbrødstern

Ca. 10 min. ved 180° - varmluftovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 6780 kJ

Energifordeling:

Fiber: 35.1 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 45 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Mandelsuppe

Rugbrødstern

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.