Fremgangsmetode

Udskriv
Sæt muslingerne på køl under et klæde indtil de skal tilsættes i retten.
Varm olien i en rummelig gryde (evt. en wok). Tilsæt knoldselleri, chili, citrongræs og hvidløg. Rist det hele i ca. 2 min. Tilsæt vin og fiskesauce og lad det koge ind i ca. 2 min. Tilsæt muslingerne og damp muslingerne under låg i ca. 3-4 min. Ryst gryden undervejs, ligesom når man popper popcorn. Chek at alle muslingerne er åbne og fjern citrongræs. Tilsæt fløde, bladselleri, basilikum, salt og peber. Smag til og server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8790 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 39 %
Kulhydrat: 17 %
Fedt: 44 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.