Fremgangsmetode

Udskriv
Rør æggeblommer, honning og vaniljekorn sammen. Tilsæt skyr og fløde, og rør til blandingen er jævn. Fordel blandingen i ovnfaste skåle. Stil skålene på en bageplade og bag dem midt i ovnen. Cremen skælver når den kommer ud af ovnen, men sætter sig efterfølgende. Stil creme bruléerne i køleskabet i mindst 3 timer - uden at dække dem til.
Drys de iskolde creme bruléer med sukker og brænd dem med en gasbrænder. Pynt med friske bær og server straks.

Bagetid

Ca. ½ time ved 80°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10010 kJ

Energifordeling:

Fiber: 2.9 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 48 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.