Fremgangsmetode

Udskriv
Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min - (rør af og til med en gaffel). Skær beder og gulerødder i mundrette stykker. Bland olivenolie, æbleeddike, sirup, salt og peber i en skål og pisk det sammen. Fordel grøntsager på en bradepande og kom olie/eddike blandingen henover. Bag grøntsagerne i ovnen. Køl rodfrugterne let og vend dem sammen med couscous, væden fra grøntsagerne, ost og persille.

Bagetid for rodfrugter

Ca. 40 min. ved 185° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.