Fremgangsmetode

Udskriv
Kog grønsagsbouillonen op og overhæld couscousgrynene med den. Lad couscousgrynene trække under låg i ca. 15 min. Rør grynene fra hinanden med en gaffel og lad dem afkøle let.

Stegte æbler

Drys æblerne med koriander og steg dem let møre i smør - ca. 3 min. Lad æblerne køle af.
Bland couscousgryn, æbler, persille, rødløg, salt og peber godt sammen. Vend forsigtig babyspinatbladene i salaten og drys valnøddekerner over.

Cremet flødedressing

Pisk fløde, honning, æblecidereddike og salt sammen til en cremet konsistens.
Anret couscosus-salaten i et stort fad og fordel flødedressingen henover.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11720 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 38 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Stegte æbler

Cremet flødedressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.