Fremgangsmetode

Udskriv
Bland rødkål, rødbede, salt og eddike i en stor skål og ælt grønsagerne godt, så fibrene mørnes let.
Blend honning, sennep, peberrod, fløde, eddike, bær, olie og peber til en glat dressing og vend det i kålen sammen med æbletern, koriander og granatæblekerner. Gem lidt til pynt.
Anret salaten på et stort fad og drys med resten af korianderne og granatæblekernerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 35 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.