Fremgangsmetode

Udskriv

Citronsirup

Lad citronsaft og sukker koge ved kraftig varme uden låg i ca. 10 min. til en tyk sirup. Lad siruppen køle af.
Vend sirup sammen med tykælk og fløde. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time – eller til den er helt kold.

Sprødt nøddedrys

Lad smørret blive gyldent i en pande og rist nødder og havregryn ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Drys med sukker og rist i yderligere 3 min. Hæld nøddedrysset til afkøling på et stykke bagepapir.
Server den kolde citrontykmælk toppet med nøddedrys.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 11748 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 53 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Citronsirup

Sprød nøddedrys

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.