Fremgangsmetode

Udskriv
Udblød dadlerne i appelsinsaft et par timer.
Hak dadler og appelsinsaft til en glat, ensartet masse sammen med chilien i en foodprocessor. Tilsæt æggeblommerne og kør det hele ca. 5 min. til et lyst skum.
Vend den smeltede chokolade og daddelskum sammen i en skål. Vend flødeskummet i. Vend til sidst forsigtigt de piskede æggehvider i.
Kom chokolademoussen i et stort fad, så der er en stor "overflade" til bærrene ved servering. Lad moussen stå på køl til næste dag.
Vend bærrene med hakket mynte og pynt moussen med brombær.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 10850 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 54 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.