Fremgangsmetode

Udskriv
Bland chiafrø, quinoaflager og mælk i en skål. Lad det stå minimum 2 timer og gerne natten over.
Mos bananen og tilsæt det til grøden sammen med kokosmel og ymer. Smag evt. til med en anelse salt.
Anret grøden i små glas og top op med appelsintern og granatæblekerner.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3820 kJ

Energifordeling:

Fiber: 19.5 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 35 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.