Fremgangsmetode

Udskriv

Ærtepuré

Kog ærterne bløde og hæld vandet fra. Tilsæt smør og kør dem til en lind puré. Smag til med salt og peber.

Brunet appelsinsmør

Indkog appelsinsaften til det halve. Tilsæt det brunede smør, korianderfrø og appelsinskal. Vend forårsløgene i appelsinsmørret.

Bønnespirer

Vend bønnespirerne med soja og citronsaft.
Rens kammuslingerne (fjern sidemusklen) og læg dem på et rent viskestykke. Lad dem ligge en stund ved stuetemperatur inden stegning. Steg kammuslingerne i smør på en varm stegepande ca. 40 sekunder på hver side - eller til de er gyldne.
Kog dejpladerne ca. 1½ min i rigeligt vand tilsat salt. Tag pladerne op af vandet, læg dem på en plade og dryp med en blanding af oliven- og sesamolie.

Servering

Læg en dampet dejplade på en tallerken. Top med ærtepuré, en musling og bønnespirer. Fold dumplingen på midten, så den delvist lukkes. Lav 3 dumplings pr. tallerken. Hæld det brunede appelsinsmør med forårsløg over og pynt med rigeligt shiso spirer.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 24700 kJ

Energifordeling:

Fiber: 27.8 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 16 %
Fedt: 75 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Ærtepuré

Brunet appelsinsmør

Bønnespirer

Servering

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.