Fremgangsmetode

Udskriv
Steg løg i smørret i en stor gryde. Tilsæt blåmuslingerne og vin og kog under låg i ca. 3 min. Tag muslingerne op og pil kødet ud af skallerne (kassér de muslinger, der ikke har åbnet sig). Tilsæt flødefraiche og kog i ca. 5 min. Tilsæt basilikum og blend med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Steg fennikel, porre og løg klare i smør i en stor gryde. Tilsæt torskestykkerne og vend rundt. Hæld basilikumsuppen på og lad casserolen simre i ca. 5 min. Top med muslinger og rejer og pynt med basilikumblade. Server med fx brød eller kartoffelsne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 20620 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10.9 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 59 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.