Fremgangsmetode

Udskriv
Del broccoli i store buketter - gem stok. Bring vand og salt i kog i en stor gryde og kog broccolibuketterne uden låg i ca. 4 min. - til de er møre og stadig holder den grønne farve.
Del broccolien i store buketter – gem stokken. Bring vand tilsat salt i kog i en gryde og kog broccolibuketterne - til de er møre, men stadig har bid. Hæld vandet fra og kom broccolien i en foodprocessor sammen med hytteost, rygeost, fløde og de øvrige ingredienser. Hak til en glat, grøn puré. Stil broccolipuréen tildækket i køleskabet til den er kold. Smag til.
Skær stokken i meget tynde skiver på langs med en tyndskræller og kom broccoliskiverne i koldt vand. Stil broccoliskiverne i køleskabet, så de bliver helt sprøde.

Syltede rødløg

Vend rødløget sammen med eddike, sukker og salt. Lad det trække i 10-15 min.
Tag broccoliskiverne op af vandet og tør dem i et viskestykke. Vend skiverne med rødløg, rapsolie og hakkede mandler. Kom broccolipureén i en skål og fordel løgblandingen på toppen. Server broccolipuréen med groft brød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 14050 kJ

Energifordeling:

Fiber: 83.7 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Syltede rødløg

Hertil

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.