Fremgangsmetode

Udskriv
Bland rødkål, løg og de øvrige ingredienser i et ovnfast fad. Hæld kalveboullionen over rødkålsblandingen og steg den i ca. 60 min. ved 150°. Kom staniol over de første 30 min.

Peberodsskum

Pisk fløden til en fast skum og bland den med tykmælk, peberrod, sukker, salt og friskkværnet peber. Smag til.
Anret den lune braiserede rødkål i et fad og pynt med frisk timian. Server den kolde peberrodsskum til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5344 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 39 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Peberodsskum

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.