Fremgangsmetode

Udskriv
Drys kæberne med salt og peber og brun dem i smør. Drys med hvedemel og steg videre i ca. 1 min. Tilsæt æblemost, perleløg og sambal oelek og lad dem simre under låg i ca. 1 time eller til svinekæberne er helt møre.
Tilsæt kidneybønner, æbler, fløde og grønne bønenr. Varm retten godt igennem. Smag til.

Grov rodfrugtemos

Kog kartofler og selleri ca. 30 min. - til de er møre. Hæld vandet fra og lad grønsagerne dampe godt af. Mos grønsagerne og tilsæt fløde, salt og peber. Vend godt rundt og smag til.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 21350 kJ

Energifordeling:

Fiber: 108.5 g
Protein: 32 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Grov rodfrugtmos

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.